KINGS OF SOUL CONCERT

Soul Train featuring Niko Ahvonen - Sadetta saadaan - Live 2017.

Soul Train orkesterimme Kings of Soul -konsertti pidettiin Joensuun konservatorion konserttisalissa 21.10.2017. Vierailevina tähtinä solistimme Timo Röngän rinnalla esiintyivät maankuulut soulmiehet Harri Saksala ja Niko Ahvonen. Sinä iltana mentiin soul-musiikin ytimeen!

Niko Ahvonen

Niko Ahvonen (s. 1965) on suomalainen soul-laulaja, joka on tehnyt Cortina Jets -yhtyeen kanssa esiintymisiä vuodesta 1996 alkaen.

Ennen soolouraa Ahvonen keikkaili ja levytti "Hot Shots" -kokoonpanossa levyn '"Showtime" (Bulltone 1006) -levymerkille vuonna 1990. Lisäksi hän oli mukana muissakin kokoonpanoissa kuten The Bullworkers.

Vuonna 2014 Niko palasi takaisin soolouralle joihin aikoihin hän päätti samalla yhteistyön aloituksesta yhdessä J. Karjalaisen ja Sami Saaren kanssa. Lisäksi Ahvonen on tehnyt Soulmiehet-yhteiskiertueita Sami Saaren ja Veeti Kallion kanssa.

Konserttiyhteistyölle jatkoa

Soul Train jatkaa yhteistyötä Nikon ja Harrin kanssa jatkossakin ja neuvottelussa on mm. konsertti Oulussa kesällä 2018. Konserttiohjelmistomme sopii hienosti suuriin kesätapahtumiin ja tyylikkäisiin yritysten juhliin.

Konsertti Joensuussa 21.10.2017.

Joensuun konserttiamme olivat tukemassa seuraavat yritykset ja yhteisöt

Ohjelmatoimisto Monkey Music Oy Kimmon Soitin

Joensuun Popmuusikot ry

R&A Talohuolto, Joensuu.

Kanttorin Kone Joensuun kaupunki