SOUL TRAIN & KINGS OF SOUL
konsertti la 21. 10. 2017 klo 20-22

Soul Train orkesterimme syyskonsertti Joensuun konservatorion konserttisalissa. Vierailevina tähtinä solistimme Timo Röngän rinnalla esiintyvät maankuulut soulmiehet Harri Saksala ja Niko Ahvonen. Nyt mennään soul-musiikin ytimeen!

Harri Saksala

Harri Uolevi Saksala (s. 1948, Helsinki) on suomalaisen pop- ja jazzmusiikin monitoimimies, joka on esiintynyt 60-luvun popyhtyeissä, laulanut poliittisia lauluja sekä esiintynyt trubaduurina ja radiojuontajana.

Hän aloitti muusikonuransa laulamalla ja soittamalla saksofonia Topmost-yhtyeessä vuonna 1965. Saksala jätti Topmostin vuonna 1968 ja liittyi laulusolistiksi "Edward" Vesalan ja "Paroni" Paakkunaisen Soulset-yhtyeeseen. Vuonna 1969 oli vuorossa Apollo-yhtye, jonka jälkeen Saksala on esiintynyt laulajana, huuliharpistina ja harmonikan soittajana eri yhteyksissä, mm. useilla Hectorin ja Albert Järvisen levyillä.

Harri Saksala.

Niko Ahvonen

Niko Ahvonen (s. 1965) on suomalainen soul-laulaja, joka on tehnyt Cortina Jets -yhtyeen kanssa esiintymisiä vuodesta 1996 alkaen.

Ennen soolouraa Ahvonen keikkaili ja levytti "Hot Shots" -kokoonpanossa levyn '"Showtime" (Bulltone 1006) -levymerkille vuonna 1990. Lisäksi hän oli mukana muissakin kokoonpanoissa kuten The Bullworkers.

Vuonna 2014 Niko palasi takaisin soolouralle joihin aikoihin hän päätti samalla yhteistyön aloituksesta yhdessä J. Karjalaisen ja Sami Saaren kanssa. Lisäksi Ahvonen on tehnyt Soulmiehet-yhteiskiertueita Sami Saaren ja Veeti Kallion kanssa.

Niko Ahvonen.

Konserttilippujen ennakkomyynti Kimmon Soittimesta

Voit ostaa konserttilippuja ennakkoon käteisellä Kimmon Soitin -musiikkiliikkestä konserttipäivään lauantaihin asti (avoinna ma-pe klo 9-17 ja la klo 10-14). Käteistä saa Carelicumin sisäänkäynnin vieressä olevasta pankkiautomaatista Koskikadun puolella, Kimmon Soitin on saman rakennuksen kivijalkakauppa (kulman takana) osoitteessa Torikatu 21c, 80100 JOENSUU (kartta vieressä).

Konsertti Joensuussa 21.10.2017.

Konserttiamme ovat tukemassa seuraavat joensuulaiset tahot

Ohjelmatoimisto Monkey Music Oy Kimmon Soitin

Joensuun Popmuusikot ry

R&A Talohuolto, Joensuu.

Kanttorin Kone Joensuun kaupunki